Bedrijfsreportages Wim Bos Transport

bedrijfsreportage Wim Bos Transport, Weesp

Diverse bedrijfsreportages voor Wim Bos Transport, Weesp

Na mijn laatste serie bedrijfsreportages voor Wim Bos Transport, heb ik tegen Wim gezegd dat ik gauw een blog over onze samenwerking zou schrijven. Zo gezegd, zo gedaan.

Wim ken ik vrij kort, slechts sinds begin 2014, toen ik een B2B reportage maakte van zijn onderneming aan de Rijnkade te Weesp.  Hier is de link naar het artikel.  Hij gebruikte een aantal van mijn foto’s voor zijn nieuwe website maar hoofdzakelijk voor een video presentatie die getoond werd tijdens de B2B Dagen van de Weesper bedrijfsvereniging IVW.  Ik had met Wim afgesproken dat hij mij kon bellen als hij foto’s wilde van interessante leveringen/transporten in Nederland.  Mijn plan was om mee te rijden met de chauffeur om foto’s te maken tijdens het laden bij de klant en het lossen op de plaats van bestemming. We spraken een standaard tarief af en ik wachtte zijn belletje af.

Twee maanden later vlak voor het weekend belde Wim op of ik vroeg maandagochtend mee wilde naar Rotterdam.  Vroeg in het transport wereldje, betekent heel vroeg, in ieder geval voor mij. Tijdens een kopje koffie op de Rijnkade legde chauffeur Co Verdonk uit dat we naar De Markthal gingen om daar een aantal Fire Units af te leveren.  Het leuke van mijn werk is dat ik steeds boeiende gesprekken heb met heel veel verschillende mensen uit het bedrijfsleven. Zo ook onderweg in de cabine met Co, die mij vertelde over zijn werk als chauffeur (maar dat is een ander verhaal).  Hier zijn een aantal foto’s.  Zonder helm en veiligheidsschoenen kon ik helaas geen foto’s maken in de in aanbouw zijnde Markthal.

Kort daarna was er een vrachtwagenrit naar Scheveningen. Deze keer om een paar grote maquettes op te halen bij Het Kurhaus. Deze waren door Z-as maquettebouw voor de Nucleaire Top gemaakt en moesten terug naar Weesp.  Niets mooier dan foto’s maken van rode vrachtwagens met een gebouw als Het Kurhaus als achtergrond.

Een ritje Hoogwoud, Noord Holland volgde, om een grote verdeelkast bij een tuincentrum af te leveren.  De kosten voor mijn bedrijfsreportage zijn ook verdeeld. Deze keer tussen PTTA Verdeelsystemen, Weesp en Wim Bos. Bedrijfsreportages hoeven in principe niet heel veel te kosten vooral op deze manier en dit juich ik toe.  Ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden om de kosten van bedrijfsreportages beperkt te houden.  Mijn meest recente fotoreportage was buiten het bedrijf Stobag, waar ik een vrachtwagen fotografeerde die aan het laden was. Het is wel in scêne gezet om mooie foto’s te kunnen maken waar de namen en logo’s van beide bedrijven goed te herkenen zijn.  De foto’s spreken van zich. Weer een mooie samenwerking!

Ik ben benieuwd waar de volgende vrachtwagenrit mij naar toe neemt.  Voor meer informatie en de kosten van dergelijke bedrijfsreportages kan je mij bellen op 06-53934184 of mijn contactformulier invullen.