Documentaire fotografie voor Vivium

Documentaire fotografie - Oversingel

Documentaire Fotografie – een verhaal apart!

Om het 25-jarig bestaan van woonzorgcentrum Oversingel in Weesp te documenteren ben ik door media bedrijf en uitgever Enter en de Vivium Groep benaderd om een fotoreportage te maken.  Op beide dagen van de reportage ben ik een paar uren onder begeleiding door het centrum gestruind. Op zoek naar mooie beelden voor in de krant.  Eén beeld zegt meer dan een duizend woorden is de aloude cliché. Als fotograaf geloof ik zeker daar in! In elk beeld dat ik maak wil ik een verhaal vertellen en in deze beelden schuilen hele boeken vol. Documentaire fotografie is op mijn lijf geschreven!  In plaats van een uitgebreide beschrijving, laat ik liever de foto’s zelf hun verhaal vertellen.  Hier zijn ze!  Geniet!  Deed ik ook.