hit counter

Adviesbureau de Boer

zwart wit portretten

Weesper Nieuws Extra

 

LinkedIn Profielfoto

LinkedIn Profielfoto nodig voor LinkedIn of voor je website?

Ik maak graag goede LinkedIn profielfoto’s van jou voor LinkedIn of voor je C.V. tijdens een fotoshoot! Met mijn mobiele studio kom ik naar jouw locatie, thuis of op kantoor.

De gouden tip, die iedereen die verstand heeft van LinkedIn heeft is:  ‘Laat een professionele fotograaf jouw LinkedIn profielfoto maken. Gebruik niet meer gelegenheidsfoto’s of vakantiefoto’s’.  Het is inderdaad vaak zo dat de eerste indruk iemand van je krijgt is je foto op LinkedIn. Of op andere social media uitingen. Ga eens kijken naar de portretten van de mensen die je op LinkedIn volgen. Wat vind je van de meeste foto’s?  Er zijn vast wel hele goede foto’s tussen maar tegelijkertijd hele slechte.

Hoe komt jouw LinkedIn profielfoto over?

Als je iemand wilt inhuren of als manager aannemen en je ziet slechts een foto van een persoon in een zwemvest of bermuda shirt en pina colada in zijn hand, wat gaat door je hoofd?  Zoiets als, “nou, daar doen ze ook weinig moeite voor”?  Kijk nu naar je eigen profielfoto. Zie je wat ik bedoel?  Vaak nemen professionals geen tijd om een foto te laten maken of ze vinden dat de foto die ze zelf hebben gemaakt goed genoeg is. Je gebruikt toch niet een foto uit je bruidsreportage als LinkedIn profielfoto?  Ook al heb je een pak aan.

Tijdens een fotoshoot, maak ik meerdere foto’s van jou in verschillende kledingstukken, formaal en informeel.  Wat jouw voorkeur is. Ik laat je steeds de foto’s zien en zo samen komen de meest treffende foto’s tot stand.  Bedrijven huren mij in om zogenaamde smoelenboek foto’s te maken voor hun website of promotionele uitingen.  Vaak gebruiken de medewerkers deze foto’s voor hun eigen LinkedIn profiel.

Je kunt mij bellen op 06-53934184 of mailen naar info@brianelings.nl voor een vrijblijvend offerte.

Fluor maakt er goed gebruik van.

Fluor, een internationaal bedrijf met een vestiging in Hoofddorp, Amsterdam heeft mij ingehuurd om portretfoto’s te maken van honderden van hun medewerkers.  Na het maken en bewerken van de standaard portretten monteerde ik hun foto’s op van te voren uitgezochte achtergronden. Met hun atrium, eigen gebouw of zelfs een olieraffinaderij als achtergrond – alle drie met de Fluor logo duidelijk zichtbaar in beeld. Al was het wel vrijblijvend, konden de medewerkers deze foto’s voor LinkedIn gebruiken.  Het achterliggende idee was een betere naamsbekendheid van het bedrijf. Immers denken veel mensen dat Fluor iets te maken heeft met tandpasta.  Een goede identiteit is daarom heel belangrijk.