hit counter

Weespersluis

Weespersluis

For absolutely no reason at all, I ventured off into the wilds of the Weespersluis and took these photos, some of them from ground level some higher. I’ve taken soooo many photos of the historic center of Gemeente Weesp, I needed a new challenge, close to home. The site contractor, I think it’s Van Wijnen Groep N.V., is building a few thousand houses between the railway line and the A1 motorway. I’m tagging them so that they can also enjoy the fruits of my labour. I’ll be back to regularly document their progress.

Weespersluis is een samenwerking van BPD Gebiedsontwikkeling, Adriaan van Erk Groep, AM Gebiedsontwikkeling, Blauwhoed en Van Wijnen.

Arseus

Mondzorg Waanders

Adviesbureau de Boer

B2B

Tandarts Fotografie

tandarts fotografie

Tandarts fotografie bij Brian Elings

Sinds 2012 werk ik voor meerdere organisaties in de dentale sector. Dit is een verzamelnaam voor mijn fotografie werkzaamheden voor individuele tandartspraktijken en grote overkoepelende tandartsketens in Nederland.  De meeste foto’s op deze pagina zijn bij Dental Clinics praktijken door heel Nederland gemaakt. Zoals je kunt zien heb ik een bepaalde stijl ontwikkelt en die is zeer herkenbaar op de website van Dental Clinics.  Alhoewel ik af en toe foto’s maak van behandelingen (die trouwens bijna 100% in scêne gezet zijn) gaat de voorkeur uit naar het weergeven van de professionaliteit van de medewerkers en er mag best wel gezien worden dat ze het naar hun zin hebben.  Niemand wil een chagrijnige foto van een tandarts zien. Tijdens het maken van de foto’s, forceer ik niets, desalniettemin lukt het mij alsnog om vrolijke foto’s te maken.

Uitdaging

Het is een uitdaging voor mij om niet steeds dezelfde type foto’s te maken. De materie verandert niet.  Een behandelkamer, een stoel, instrumenten en het uitvoerend personeel. Het is de kunst om niets te forceren. Vaak als ik net klaar ben met het maken van een foto, gaan de medewerkers relaxen. Ze staan hoe ze altijd staan en nemen dan een natuurlijke houding aan.  Dat is juist het moment om een ongedwongen foto te maken en het lukt mij keer op keer.  Deze zijn vaak de mooiste en meest doeltreffende foto’s en degene die vaak op de weebsite en artikelen worden gebruikt

Tandarts fotografie voer ik uit voor grote ketens en ook voor individuele praktijken.

Ik mag met trots zeggen dat mijn fotografie een zeer goede indruk geeft van de praktijken waar ik kom. Geloof me, ik heb heel veel praktijken gefotografeerd.  Voor mij staat de mens centraal.  Ik maak portretten van iedereen en als ik in een praktijk rondloop probeer ik iedere medewerkers op z’n meest voordelig te fotograferen. Niet iedereen lacht of wil lachen, maar kijk naar de ogen!  Daar zie je het verhaal!

 

Voor meer van mijn werk bij tandartspraktijken kijk op deze pagina’s op mijn website – Tandartspraktijk Fotografie voor Henry Schein en Interieurs.