bedrijfsfotografie

Pubble

Facebook Twitter Linkedin Instagram PUBBLE Pubble en de WeesperNieuws zijn zoals broertjes en zusjes van elkaar en ieder geval voor mij. Deze foto’s waren voorr een interne fotoshoot en een publiciteitsuitgave. De thema was nautisch met allerlei leuke attributen.

Continue Reading
bedrijfsfotografie

Gooi & Vechtstreek magazine

Facebook Twitter Linkedin Instagram GOOI & VECHTSTREEK MAGAZINE Voor de Regio Gooi & Vechtstreek heb ik 12 personen die o.a. werkzaam waren bij de GAD, RAV en Vervoer CV gefotografeerd. De eerste van meer fotoshoots voor Gooi & Vechtstreek! BEDRIJFSFOTOGRAFIE PORTFOLIO

Continue Reading

Pubble fotoshoots 2021

Facebook Twitter Linkedin Instagram Fotoshoot in opdracht van Pubble, Weesp. ¬†Maak portretten van vier redacteuren, eigenaren van Media bedrijven met thema ‘scheepvaart’.

Continue Reading

Weesper Nieuws Magazine

Facebook Twitter Linkedin Instagram Weesper Nieuws Magazine

Continue Reading

Weesper Nieuws Zaterdagportretten

Facebook Twitter Linkedin Instagram Weesper Nieuws Zaterdagportretten Sinds oktober 2019 maak ik wekelijks een portretten series van bekende en minder bekende Weespers. Inmiddels, anno 2022, heb ik ruim 185 portretten gemaakt.

Continue Reading

Raadsvergadering Beverwijk 2022

Facebook Twitter Linkedin Instagram Raadsvergadering Beverwijk 2022

Continue Reading

B2B Magazine

Facebook Twitter Linkedin Instagram B2B Magazine Het fotograferen voor de B2B magazine is een deel van mijn leven als fotograaf sinds mijn eerste van een Weesper ondernemer op SAIL 2010.

Continue Reading

Laatste Raadsvergadering Weesp 2022

Facebook Twitter Linkedin Instagram Laatste Raadsvergadering Weesp 2022

Continue Reading
Right mouse click disabled, please take your own photo