Social Media Fotoshoot Blog

Informatie over een social media fotoshoot

Tijdens een Social Media Fotoshoot maak ik wat formelere foto’s voor je C.V. en LinkedIn profiel en minder formele foto’s voor je Twitter en Facebook accounts.  Je hoeft niet naar Weesp te komen, ik kom bij je langs. Ik neem mijn draagbare studio apparatuur mee en bouw een studio op in jouw kantoor of woonkamer.  Kijk voor voorbeelden op deze pagina op mijn site en een foto van mijn studio hier.

Ik denk dat het evident is dat een vakantie foto of ‘zelfie’ tegenwoordig niet goed genoeg is om krachtig voor de dag te komen op LinkedIn waar je als leidinggevende een baan zoekt. Misschien kan Richard Branson een foto met blote bovenlijf en drankje in z’n hand zich zo’n foto permitteren. Hij hoeft immers op niemand indruk te maken. Voor de gewone man of vrouw is dat echt niet weggelegd. Dat zeggende is het vaak onvoorstelbaar hoe men op LinkedIn zichzelf presenteert. Ik denk dat bedrijven een voorselectie maken op skills en ervaring en vaak afhaken op té lollige of triest er uitziende profielfoto’s. Zou dat zo zijn? Kijk zelf naar ‘het persoon’ in je eigen profielfoto en geef een eerlijk antwoord.  Is het goed genoeg?

social media fotoshoot

Nobody in particular

Een Social Media Fotoshoot (die heette voorheen gewoon ‘fotoshoot’, maar tijden veranderen) door mij uitgevoerd kost tussen de €250 en €400 ex-BTW en ex-reiskosten. Voor dat geld maak ik een ruim aantal portretten waaruit je kunt kiezen en waarmee je ook kunt wisselen. Indien gewenst, maak ik foto’s met en zonder colbert/stropdas voor de mannelijke klanten en foto’s in verschillende outfits voor de vrouwelijke klanten. Voor de meer uitgebreide (lees €400 versie) social media fotoshoot maken we de ‘binnen foto’s’ zoals hierboven beschreven en gaan we ook naar een buitenlocatie naar wens, b.v. een industriële of zakelijke achtergrond. Als je interesse hebt, stuur een mail naar info@brianelings.nl of bel mij op 06-53934184