bedrijfsfotografie

VERSA VRIJWILLIGERSCENTRALE

In 2022 heb ik meerdere fotoshoots voor de Versa Vrijwilligerscentrale uitgevoerd in Weesp en Bussum. Een jaarlijks terugkerende opdracht.

bedrijfsfotografie

ROBERT RUTGERS BEGRAFENISONDERNEMER

Fotoshoot voor Robert Rutgers, uitvaartverzorger at ABC-UZ uitvaarten en verzekeringen. Ga met ons mee naar verschillende ondernemers in Weesp.

bedrijfsfotografie

DENTAL CLINICS - TANDARTSKETEN

Ik werk inmiddels 10 jaar als huisfotograaf voor Top Mondzorg, Dental Clinics en Top Ortho. In 2012 waren er in totaal 18 praktijken en nu anno 2022, zijn er rond de 135 verspreid door geheel Nederland.

bedrijfsfotografie

GOOI & VECHTSTREEK MAGAZINE

Voor de Regio Gooi & Vechtstreek heb ik 12 personen die o.a. werkzaam waren bij de GAD, RAV en Vervoer CV gefotografeerd. De eerste van meer fotoshoots voor Gooi & Vechtstreek!

bedrijfsfotografie

JESS OPTIEK, WEESP

Zo langzamerhand word ik bekend in Weesp en kom ik bij steeds meer ondernemers over de vloer. Na een geslaagde fotoshoot voor de B2B magazine heeft Errold van Jess Optiek mij gevraagd om zijn winkel en personeel volledig in beeld te brengen voor een magazine uitgave.

bedrijfsfotografie

PUBBLE

Pubble en de WeesperNieuws zijn zoals broertjes en zusjes van elkaar en ieder geval voor mij. Deze foto's waren voorr een interne fotoshoot en een publiciteitsuitgave. De thema was nautisch met allerlei leuke attributen.

bedrijfsfotografie

ADVIESBUREAU DE BOER, MUIDEN

Via Nienaber Makelaars ben ik in contact gekomen met Adviesbureau de Boer uit Muiden. Een meer fotogenieke locatie is er haast niet en daar heb ik mij kunnen uitleven. Helaas gaat het pand naar de vlakte om ruimte te maken voor luxe appartementen.

bedrijfsfotografie

HET CONSULTANCY HUIS

Het is niet de eerste keer dat ik een opdracht krijg via een bruidspaar en ook nog een bruidsreportage van ruim tien jaren geleden. Enfin, ze waren zeker blij met mijn werk. Waar je netwerk niet goed voor is!

Right mouse click disabled, please take your own photo