MEDIA

Sinds 2010 werk ik in opdracht voor Enter Communicatie, Weesp. Ik maak de fotoreportage voor het hoofdartikel in B2B magazine en sinds 2018 ben ik bezig voor het rubriek ‘Zaterdagportret’ dat elke week in de WeesperNieuws verschijnt. De teller aug-2022 d.d. staat op 180 reportages. Elke week ben ik op stap in Weesp om bekende en minder bekende Weespers te portretteren.  Ik houd de fotoshoot zo kort mogelijk omdat het vaak over ondernemers gaat die niet heel veel tijd over hebben en omdat ik in een tijdsbestek van rond twintig minuten mijzelf min of meer forceer om foto’s te schieten die net even anders zijn.  Ik ben er wel bekend voor.  Korte en creatieve fotoshoots.

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

In mijn twintig jaar als professionele fotograaf heb ik opdrachtgevers gehad in diverse sectoren in het bedrijfsleven.  Begonnen als bruidsfotograaf met ruim 200 reportages, zit ik nu full-time in het bedrijfsleven. Te veel opdrachtgevers om op te noemen, maar ik noem hier een aantal waar ik jaarlijks en soms wekelijks voor werk:  

DENTAL CLINICS, TOP MONDZORG, TOP ORTHO, HENRY SCHEIN, ENTER COMMUNICATIE, GOOI & VECHTSTREEK, VERSA WELZIJN, PUBBLE, SILVERFLOW, SMART CENTER,  VAN MEEUWEN, GOEDE DOELEN, JUMO, THE CONSULTANCY HOUSE, NIENABER MAKELAARS, CASTANEA BEDRIJFSMAKELAARS.

Right mouse click disabled, please take your own photo