hit counter

Over BrianMijn naam is Brian Elings en ik ben een professionele bedrijfsfotograaf, woonachtig in het fotogenieke Weesp, 10 kilometer ten oosten van Amsterdam.

Ik woon heel lang in Nederland maar ben in Schotland geboren. Dat is de reden waarom ik af en toe iets in het Engels schrijf.

Mijn technische opleiding en werkervaring voor internationale bedrijven leveren voor mij grote voordelen op in mijn bedrijfsfotografie. Door de jaren heen heb ik de binnenkant van vele fabrieken en kantoren door heel Europa gezien!  Ik kan goed met mensen omgaan, van directie niveau tot de medewerker op de werkvloer en alles tussenin. Terugkijkend, hou ik het niet voor mogelijk dat ik mijn baan als Service Manager heb kunnen combineren met mijn passie voor fotografie.  Zoals heel veel mensen heb ik fotografie als hobby gehad maar nooit gedacht dat het mijn beroep zou worden!

Naast een drukke baan, heb ik het gepresteert om veertig bruidsreportages per jaar uit te voeren. Vaak een week van drie op een rij!  Om dit allemaal in goede banen te leiden ben ik met mijn eigen bedrijf The True Light gestart.  Dat was in 2002.  In de winter van 2009 besloot de directie van het bedrijf waar ik toen werkte, de deuren te sluiten.  Voor mij een ‘open deur’ en ik werd meteen full-time fotograaf.  Full-time betekende voor mij ‘geen andere inkomen hebben’ en zo werd ik ZZP-er.  Ik begon ook meteen met een netwerk op te bouwen.  Via de social media van LinkedIn en Twitter leerde ik ondernemers kennen en vooral via een goede bedrijfsvereniging in Weesp leerde ik bedrijven kennen.

All-round fotograaf

Als all-round fotograaf, ben ik bezig met allerlei verschillende vormen van fotografie.  Mijn core business is bedrijfsfotografie maar af en toe maak ik ook fotoreportages in de privésfeer [bezoek mijn site thetruelight.nl]

Ik werk voor grote nationale bedrijven en  MKB organisaties. Hieronder staan een aantal van mijn opdrachtgevers.

Misschien kan ik ook u van dienst zijn als bedrijfsfotograaf. Via de contact formulier [klik hier om naar de pagina te gaan] kunt u aangeven wat ik voor u kan betekenen.

met een vriendelijke groet,

Brian Elings

Klanten o.a.

ARCHIMED / ARSEUS / DENTAL CLINICS / HENRY SCHEIN / BALLAST NEDAM / VAN WIJNEN / SMART CENTER / LOYALTY MAKERS / CASTANEA BEDRIJFSMAKELAARS / NIENABER MAKELAARS / GOEDE DOELEN / DBI TECHNIEK / FLUOR  / VAN MEEUWEN / SECURIFY / OMNIMARK /