FOTOSHOOT ERIK JOBBEN - ZATERDAGPORTRET - WEESPERNIEUWS

Wat is nou belangrijk wanneer je een ondernemer fotografeert? Als bedrijfsfotograaf weet ik al lang dat de mens meer en meer in beeld komt, zeker nu met social media. Het is niet meer voldoende om je product aan te prijzen, je moet de mens achter het product laten zien. Deze foto’s heb ik van Nick Roselaar van Petit Clos Weesp voor de WeesperNieuws gemaakt.
Kortom, de ondernemer in zijn element, omgeven door zijn mooie voorraad wijn. Een win-win situatie. Voor mij ook want ik ging de winkel uit met een heerlijke Riesling van Apostelhoeve in ruil voor deze foto’s. Oh ja, vergeet de tags niet 😀.

… je moet de mens achter het product laten zien.

Erik Jobben

Erik weet het niet en soms weet ik het ook niet meer. Probeer jij het maar steeds opnieuw te verzinnen!

Lees meer »
Right mouse click disabled, please take your own photo