(ON)KRUID KAN OOK MOOI ZIJN

Het was helemaal niet mijn bedoeling om mooie foto’s te maken van de metershoge onkruid en verwildering op de Hoogstraat, langs de Vecht in onze prachtige Weesp. Maar ik kon niets anders doen, modus lelijk lukte niet. Gelukkig ben ik gewoon een fotograaf en niet een ambtenaar van Stadsgebied Weesp of City of Amsterdam die al de klachten ontvangen over de groenvoorziening en die naar de vakantie moeten verwerken. Dat laat ik graag over aan de leden van het Stadsbestuur.

Trouwens die (mooie) Distels deed me wel aan mijn Schotse Heritage denken, dus haal die als laatste weg alsjeblieft. De Lange Vechtbrug steekt zo mooi tegen deze trotse plant af, die echt geen onkruid is.

Het was helemaal niet mijn bedoeling om mooie foto’s te maken

Right mouse click disabled, please take your own photo