SMOELENBOEK aka BEDRIJFSPORTRETTEN

Tegenwoordig gaat bijna alle comunicatie via e-mail of telefoon. Dat houdt in dat het persoon aan de ander kant van de computer of telefoonverbinding niet wordt gezien.  Daarom is het voor heel veel bedrijven belangrijk dat hun medewerkers een gezicht krijgen. Voor hun eigen Intranet website en vooral voor op hun website. Het is allemaal een stuk makkelijker als je weet hoe het persoon met wie je een gesprek hebt, er uit ziet. Als smoelenboek fotograaf maak ik al jaren bedrijfsportretten voor grote en kleine bedrijven en mijn werkwijze is efficient en professioneel.

Voor de NTR heb ik ongeveer 400 medewerkers gefotografeerd.  Door een aantal fusies wist men niet meer, wie wie was. Een smoelenboek met mijn foto’s bracht uitkomst. Voor Dental Clinics Nederland en Top Ortho ben ik ingehuurd om de medewerkers van alle praktijken door heel Nederland te fotograferen.  Inmiddels ben ik bij ruim 130 praktijken op bezoek geweest en er komen steeds meer bij.  Voordeel van zo’n aanpak is dat alle medewerkers op dezelfde manier op de foto gaan.  Ook al heb je als bedrijf een bepaalde protocol opgemaakt voor hoe het geportretteerde op de foto moet, heeft iedere fotograaf een eigen manier van foto’s maken en dan heb je gauw een rommeltje. 

Ik gebruik vier of soms vijf Canon 600EX-RT radiografisch bestuurbare flitsers. Twee flitsers gebruik ik voor de achtergrond dat meestal wit is, maar blauw, zwart of andere kleuren zijn mogelijk. De voorste flitsers zorgen er voor dat het persoon goed wordt belicht. In de meeste gevallen gebruik ik Elinchrom Rotalux sofboxes.  Daardoor is het licht difuus en niet zo hard. Als je meer wilt weten over mijn techniek als smoelenboek fotograaf, stuur een bericht.  Ik gebruik grote 2.7 meter brede achtergrondrollen of meer handzamere schermen voor een fotoshoot op kantoor of bij iemand thuis. Kijk naar de foto’s boven.

  • Kostenindicatie voor minder dan 20 personen = €400 ex-BTW.
  • Kostenindicatie voor meer dan 20 personen = Min. €15 tot max. €25 ex-BTW per persoon.
  • Reiskosten zijn €0,25/km vanuit Weesp.  
  • Voor grotere aantallen, kosten op aanvraag.

Wat kan je van mij verwachten?

  • Studio opbouw op locatie.
  • Hoge resolutie en lage resolutie beelden (in de gewenste formaat voor de website) rechtenvrij.
  • Beelden worden tenzij anders afgesproken via WeTransfer gestuurd.
  • Beelden worden bewerkt en op kleur gecorrigeerd.
  • En natuurlijk mijn ervaring als smoelenboek fotograaf.

Wil je meer weten?  Stuur mij een bericht via de contactpagina.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Smoelenboek fotograaf.  Wat een naam, hé.  

Noem mij maar een portretten fotograaf.

Right mouse click disabled, please take your own photo